Over Celica

Sportcenter Celica te Hekelingen:

Een sportschool voor iedereen, ontstaan als een hobby project achter in de garage en nu na 30 jaar uitgegroeid tot een gezellige familiesportschool, waar een gediplomeerd en enthousiast barteam voor u klaar staat.

Ons ledenbestand is heel gevarieerd, de jongste is 4 jaar en de minst jonge is op dit moment 86 jaar. Door de grote verscheidenheid aan sport soorten is er voor iedereen wel iets. Het niveau waarop getraind wordt is heel verschillend, van medisch fitness onder leiding van een fysiotherapeut tot trainingen voor de Nederlandse Kampioenschappen, maar het belangrijkste is dat iedereen door persoonlijke aandacht en begeleiding die resultaten boekt die hij of zij graag wil.
Natuurlijk is de sfeer heel belangrijk, daarom is gekozen voor een gezellige inrichting met wandschilderingen en oude voorwerpen om een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen zich thuis voelt. De persoonlijke begeleiding, met name in de fitness, nemen we heel serieus.

Onze prijzen zijn het laag hetgeen zeker niet geldt voor de kwaliteit!

Overtuig uzelf en bel voor een gratis proefles (0181)-633292 of neem contact op via de contact pagina. Wij hopen u te mogen ontvangen aan het Moleneind nr. 1 te Hekelingen.