Lessen

Music, Fun and Dance!

2016-11-23 18:31:22 sportcentercelicawebsitemanager
Deze les is net even anders. Geen zumba, aerobics of stepaerobics maar alles door elkaar! En….. iedere week een nieuwe dans!
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Totale ontspanning van lichaam en geest

2016-11-23 18:28:26 sportcentercelicawebsitemanager
Ademhalingsoefeningen, rekoefeningen en visualisaties. Kom jij deze les eens uitproberen en ga je met een totaal ontspannen weer terug naar huis?
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Synergy High Intensity Training

2016-11-23 18:27:44 sportcentercelicawebsitemanager
Een korte, maar zeer intensieve groepsles van 30, max. 40 minuten. Circuit training en alle oefeningen in een hoog tempo! Van verschillende fitness oefeningen, naar korte sprints, lunges, squats en natuurlijk het trainen met de touwen!
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Fit Boxing

2016-11-23 18:26:35 sportcentercelicawebsitemanager
Stoot- en trapoefeningen (geen sparren maar stoten tegen de handschoenen). Een combinatie van kracht, conditie en uithoudingsvermogen! Tijdens de lessen zullen er ook squats, lunges, buikspieroefeningen en/of andere oefeningen gecombineerd worden.
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Bootcamp Outdoor

2016-11-23 18:25:25 sportcentercelicawebsitemanager
Bootcamp Outdoor voor alle sportieve fanatiekelingen die wel van een uitdaging houden in de frisse buitenlucht! Hardlopen in combinatie met verschillende oefeningen waarbij je gebruik maakt van de omgeving en alle objecten die je onderweg tegen komt!
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Megawalk

2014-05-01 15:25:03 sportcentercelicawebsitemanager
Megawalk is de nieuwste trend in onze groepslessen en komt van origine uit Spanje. Op speciale crosstrainers worden cardio- en poweroefeningen uitgevoerd op diverse muzieksoorten als 70´s en 80´s hits tot top 40 en moderne trance/house. De lessen zijn inmiddels al een doorslaand succes in landen als Spanje, Zweden, Noorwegen, Australië en Amerika! Het succes van Megawalk wordt mede bepaald door de muziek en de makkelijk te volgen oefeningen. Je hebt een eigen toestel, waardoor je de belastbaarheid naar eigen niveau kunt aanpassen. Daardoor heb je de zwaarte van de training zelf in de hand. Kortom: Megawalk is voor iedereen toegankelijk!
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

BBB

2011-08-17 13:07:12 sportcentercelicawebsitemanager
De drie B’s staan voor buik, benen en billen en wordt hierdoor uitsluitend door dames beoefend. In tegenstelling tot Pilates wordt gebruik gemaakt van opzwepende muziek. Kijk voor de lestijden op ons rooster.
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Boot-camp

2011-08-17 13:06:14 sportcentercelicawebsitemanager
Boot-camp is eigenlijk een vervolg op tae-bo, waaruit er zwaardere oefeningen worden gebruikt zonder lange combinaties. Het is een training waarbij het hele lichaam op kracht en conditie wordt getraind. Kijk voor de lestijden op ons rooster.
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Pilates

2011-08-17 13:05:50 sportcentercelicawebsitemanager
Pilates is een oude manier van trainen die de laatste tijd weer populair is geworden. Op heerlijke ontspannende muziek wordt door middel van grote bewegingen het hele lichaam getraind waarbij het accent ligt op de rompspieren en met name de buik. Door deze grote bewegingen is het mogelijk gebleken om de vrouwelijke probleemzones effectief aan te pakken. Daarbij wordt gelet op de ademhaling waardoor niet alleen het lichaam maar ook de geest tot ontspanning komt. Kijk voor de lestijden op ons rooster.
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Callanetics

2011-08-17 13:04:51 sportcentercelicawebsitemanager
Deze training is gebaseerd op het rekken en verstevigen van de rugspieren en is met name bedoeld voor mensen die lage rugklachten hebben. N.B. niet alle rugproblemen kunnen hiermee worden opgelost, om te kijken of deze training voor u iets kan betekenen is een gesprek met de docent noodzakelijk. Tijdens de training wordt naast de rug ook de rest van het lichaam aangepakt. Kijk voor de lestijden op ons rooster.
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Zumba

2011-08-17 13:04:11 sportcentercelicawebsitemanager
Zumba is een swingende work-out op salsamuziek. Zo wordt sporten wel heel gezellig! De wisselende choreografieën nemen je mee naar tropische oorden terwijl je lichaam met name rond je taille laat zien dat het toch hard traint. Ongemerkt wordt het calorieverbruik opgevoerd en voel je alles heerlijk ontspannen. Kijk voor de lestijden op ons rooster.
Posted in: Lessen Read more... 0 comments

Spinning

2011-08-17 13:03:24 sportcentercelicawebsitemanager
Spinning is veel meer dan alleen binnen fietsen. Het is bijna een happening, opgezweept worden door de muziek en op de maat trappen, doortrappen, double speed, sprint, bergen beklimmen en swingen. Het lijkt wel een avondje uit maar dan wel met een hoog calorieën-verbruik. Dat de beenspieren getraind worden is logisch maar ook de billen en met name de rugspieren worden verstrekt. Doordat er minder gevraagd wordt van je coordinatievermogen zoals bij aerobics of steps kun je al je energie geven om de pedalen rond te krijgen. Kijk voor de lestijden op ons rooster.
Posted in: BuitenlessenLessen Read more... 0 comments

Sportschool Egberth Thomas

2011-08-17 13:01:25 sportcentercelicawebsitemanager
Voor informatie over Kyokushin karate lessen welke door de sportschool Egberth Thomas worden gegeven kijkt u op de volgende website: www.sportschoolthomas.nl
Posted in: Lessen Read more... 0 comments